Вигоряння лікарів: як розпізнати та що з цим робити

У 2016 році у журналі THE LANCET була опублікована стаття із заявою, що вигоряння лікарів досягло епідемічних рівнів, яке зафіксоване у національних...

Зацікавилися?
Цей матеріал призначений для працівників медичної сфери. Авторизуйтеся, будь ласка, щоб вивчати далі. Цей розділ сайту містить професійну спеціалізовану інформацію про лікарські засоби, а також іншу професійну спеціалізовану медичну інформацію, яка призначена виключно для лікарів та медичних установ. У разі, якщо Ви не є лікарем чи працівником медичної установи, АТ «Фармак» не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що можуть виникнути в результаті самостійного використання інформації з цього розділу сайту. Ви робите це самостійно і усвідомлено, розуміючи, що застосування лікарських засобів можливе тільки за призначенням лікаря та після попередньої консультації з ним, а самолікування може завдати шкоди Вашому здоров’ю.
Авторизуйтесь, будь ласка, щоб отримати доступ до професійної інформації. Цим ви підтверджуєте, що є лікарем/працівником медичної установи.

Більше цікавого для вас
Pro
Чи може лікар рекомендувати конкретний ЛЗ (комерційну назву) чи дієтичну добавку у своєму блозі?
Pro
Чи може лікар розробити методичку чи гайд і продавати її?
Довідник для батьків дітей з епілепсією
Pro
Як регулюється оплата за онлайн консультації?
Pro
Чи може пацієнт отримати письмову рекомендацію від лікаря з печаткою на основі онлайн консультації?
Не чекайте на перемогу
Як підтримати свій емоційний стан під час війни: поради від психологів
Як батькам вберегти дітей від психологічної травми під час війни: поради